BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 14, 2011

~ CONTEST aku & tudung express!

ni adalah pertama kali cik sheera join contest dlm blog!
sebagai muslimah yg pakai tudung, so cik sheera join lah contest ni..
so...jom tengok banner dulu..
bia jelas apa yg tak jelas...hehe!!


kemudian semua mesti tahu apa syarat2 nya...
supaya tak lari dari landasannya..!!
kang kalau tak menang cik sheera tak jamin! hahaha....

syarat-syarat
1) mestilah jadi follower cik empunya contest di blog beliau!
2) mestilah buat entry tajuk 'CONTEST aku dan tudung express'
(tudung biasa ok. shawl dan apa jua jenis tudung adlah dialukan)
3) kemudian kena tag 3 org rakan dan link kan contest ni pada diorang!
4) tarikh tutup : 28 FEBRUARI 2011

so,cik sheera pertaruhkan beberapa keping gmbr cik sheera yg comot ni..
hehehehe....arap2 ada rezeki..!! aminn....
ni adalah antara shawl yg cik sheera selalu lilit2 smpai tercekik leher! hahaha! kadang2 cik sheera xsempat nk iron..sebab?? nk express g kelas! dah lambat kan...
hahahah! selalu terlajak tido..dan ni lah hasil2 bila cik sheera pakai tudung secara bas express menghantar penumpang! yeah!




haa....nk join tak..?? 
tak nak..?? kenapa?? best lah!! bia glamour ceket...
hadiah...??ouhhh!! ok2...hehe
ni hadiahnyeerrr....tadaaaa!!

hadiah : TUDUNG EXPRESS TERKINI PILIHAN ANDA!
jemput2 lah join reramai ok!!

cik sheera tag :

azie fazieda
ruby azbiera
ieydahashida


2 orang conteng di sini..:

yaya said...

kAtne nak join contenst ni ey ?

sheera anastsya said...

go to http://sitiaminahidrus.blogspot.com
join lah! good luck! :)