BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 14, 2011

~ CONTEST kami pose comey!

yeah! another contest yg cik sheera join!
yg ni cik sheera suka sebab cik sheera memg suka sgt bergmbar bersama kawan2 cik sheera di msu yg sanagt2 gempak! well.....hehehe!
ni adalah contest.....


yeah! so..seperti selalu lah...
setiap contest ada syarat2 dan terma nya!
so...lets bace2 untuk join nti....

syarat-syarat
1) kena lah follow owner yg buat contest ni...wajib!
2) kena lah buat entry bertajuk di atas dan letak banner nya! jagn lupa juga link kannya ok!! kang owner cri ta jumpe! haha!
3) hantarkan gmbar anda KEPUNYAAN SENDIRI dan gmbr tu mestilah ADA ANDA bersama member2nya...
4) kemudian kena lah buat ayat yg simple tentang kenapa anda join contest ini..
5) kemudian, kena lah tag kepada 5 rakan anda!

so,cik sheera pertaruhkan beberapa keping gmbr ni..yeah! come on gadis2 dan jejaka2 MSU..!! amacam..?? cun?? ehehehe






kenapa eyh cik sheera join contest ni...
sebab contest ni macam makanan, semua org join! semua org suka! memg best sangat n kena selera ++ memg sangat gempak!!

nak tau hadiah tak..??peerrgghh!!
giler meletup hadiah dia....minta2 lah cik sheera ada rezeki..!!
iPHONE..!!! perggghh!!

tarikh tutupnya : 25 FEBRUARY 2011
cepat2...kang rugi..hehe
jom! jom! jom! iPhone tuuu....!!


kemudian...cik sheera tag lah kawan2 ni...


redzwanie redzmann
matt ghazali
lovely yanaa
syamimi ruslan
priya

1 orang conteng di sini..:

amny.. said...

sory lmbt view...

thnx join..

best of luck k..;)